• JORGE RODRIGUES KIRCHHOFF

BBB – my future?

Hvor er jeg dog priviligeret.

Mit liv fortsætter med at tage små og store drejninger, og jeg følger bare med. Som et barn i veteranbilerne i Tivoli.

Jeg har i øjeblikket en lidt mærkelig rolle i min nye familie.

Jeg er både høvding og husmor, Finansdirektør og chauffør, forfatter og vicevært.

Husmorrollen trives jeg ikke med..., men på den anden side har jeg faktisk tiden til det!

Jeg pendler mellem at være en vigtig del af BBB (Erikas og min butik), hvor jeg hjælper med både det ene og det andet, og at være på vej væk fra BBB for at søge nye eventyr, eller helt lavpraktisk for at lede efter et arbejde til mig.

Jeg har min daglige gang i byen og begynder at føle mig hjemme.

Jeg er udlændingen, som stadig helst snakker engelsk, udlændingen som har åbnet en Lingerie-butik i centrum, udlændingen som altid hilser pænt og som drikker “Meia de leite scura” (en slags Café au Lait, men mørkere).


På det sidste er vi begyndt at snakke seriøst omkring at åbne for salg af BBB’s produkter på nettet.

Vi har fra starten haft det som et skridt 2 eller 3 på lidt længere sigt, men vi overvejer nu om vi bør starte projektet op allerede nu.

Erika finder nye leverandører inden for rammerne af Lingerie, og vi kan se, at vi absolut kan konkurrere med eksisterende aktører på markedet, både lokalt i Torres Vedras, men så sandelig også på den portugisiske web.

Erika har alle døgnets timer booket op, hvilket jeg ikke har.

Jeg har haft mine antenner ude for at finde nye veje at gå, for at skabe nye kontakter, og for at finde “min egen vej”.


Men måske ligger den bedste mulighed for fødderne af mig?

Måske jeg kan få en titel som web-ansvarlig, når vi kommer så langt?

Den titel jeg skulle kunne få nu er Project Manager BBB, med ét stort projekt, at skabe BBB B2C (websalg).

Det vil være endnu en investering i både tid og penge, så vi skal overveje om tiden er inde for det nu.

Men at muligheden findes, at jeg rent faktisk kan påtage mig den rolle i morgen, det er da fantastisk, så er man priviligeret! Som at være i Tivoli og stige halvsvimmel og happy ned fra rutchebanen for at fortsætte med en anden valgfri forlystelse.

Men jeg vil afslutte dette indlæg med at slå et slag for BBB. I nuværende form.


Vi har fantastiske produkter til stærke priser og vi modtager allerede nu bestillinger, som vi sender til kunder.

Vi præsenterer enkelte produkter på BBBs facebook-side, som Erika har startet op, og vi begynder at have ganske mange som følger siden. Alt er meget enkelt, men der findes helt klart intresse for de lækre produkter og de lækre billeder (jeg vedhæfter nogle af dem her).

Jeg ser denne facebookside som en smagsprøve på det vi ønsker at skabe fremover.


Så gå gerne ind og kig og bliv inspireret, og hvem ved måske første forsendelse mod Skandinavien bliver en realitet.

Har I kommentarer til produkter eller om det skandinaviske marked, så er vi super taknemmelige for det. Denne verden er stadig helt ny for os, så alle tanker, kritik, idéer og andre inputs er mere end velkomne.

Send fx til mig på jorgen@brccli.eu


Facebooksiden hedder BBB Lingerie e Bikinis, link https://www.facebook.com/bbbbikinis/Snart er det forår og så sker der en forvandling af BBB, som pludselig er proppet med bikinier, så sig ikke at vi ikke har årstider hernede...


Pas på jer selv/


Jørgen, wanabe Project Manager BBB, 18. februar 2019

239 views0 comments

Recent Posts

See All