• JORGE RODRIGUES KIRCHHOFF

It takes 2 minutes to die

Døden fascinerer!


I had to find a kind picture, the real one is too honest to be the front picture...

Dette er en konstatering, og jeg vil egentlig ikke sige så meget andet end at jeg har et eksempel på dette.

Mennesker elsker at læse om kærlighed, så man kan drømme sig bort til den ultimative tryghed.

Mennesker elsker at læse om sex, da det vækker et lystfuldt og befriende begær i en.

Mennesker elsker at snakke om, hvad man vil gøre, hvis man vinder 100 millioner eller lignende! Dette får os til at drømme os bort til noget fantastisk.


Mennesker fascineres af krig og ødelæggelse.

Vi fascineres af terror og anden ondskab, hvilket jeg personligt tror handler om at udforske sig selv på områder, som vi er bange for og derfor normalt sørger for at undgå – en måde at konfrontere eller teste sig selv på.

Døden er selvfølgelig det længst ude på denne skala, og derfor frygtindgydende og dybt fascinerende for de fleste.


Jeg er nok ikke meget anderledes end de fleste andre mennesker (i den retning...), så da jeg blev inviteret til at overvære en slagtning af en gris et par dage før jul, sagde jeg ”ja tak”, syntes at det var interessant, troppede op.

Jeg var vitterligt super spændt på, det jeg skulle se, omend med en klump i maven, da det ville blive ubehageligt.

Jeg valgte at filme det, og det blev en rå oplevelse, og filmen viste ganske præcist, hvad det var jeg havde set.


The real picture - here starts the count-down...

Da jeg jo har den her blog for tiden, var jeg jo nødt til at dele dette, hvorfor jeg lagde videoen op på Youtube, skrev en lille juleblogg og vedhæftede et link til videoen, som jeg dog advarede imod.


Der var ikke den store interesse for mit indlæg, ikke noget jeg var overrasket over, dagen før juleaften, blot en konstatering, og jeg tænkte ikke videre over dette, før jeg for en uges tid siden fik nogle mails om kommentater til videoen på youtube.


I skrivende stund har 12.000 set videoen, alle aldre og hele verden.

Personligt synes jeg det er vildt!

Jo vist, døden fascinerer...


Omtalte bloggpost:

https://www.brccli.eu/blog/julegrisen-er-slagtet-og-r%C3%B8dvinen-drukket


Video:

https://www.youtube.com/watch?v=VZeErQgC4F0Jørgen, Ponte do Rol, 3. marts 2019

32 views0 comments

Recent Posts

See All