• JORGE RODRIGUES KIRCHHOFF

Jeg hedder Jørgen, Jörgen, Jorgen, Jorge


Jeg er svensk og dansk statsborger, født i Danmark, flyttede til Sverige da jeg var 30 år ung.

Jeg har 2 vidunderlige unger, Felicia på 25 og William på 22.

I september 2016 mødte jeg kvinden i resten af mit liv. Hun levede et liv, som på alle måder var anderledes end mit og hun talte et sprog, som jeg ikke forstod – og nej, hun talte ikke engelsk. Hun hedder Erika, bor i Lissabon, har en 16-årig søn, og i december 2017 tog jeg en afgørende beslutning og friede til hende. Det var formentlig den modigste beslutning i mit liv.

Jeg ved, at der er mange derude, som skulle kunne tænke sig at gøre noget tilsvarende eller dele af det, og jeg ved at mine valg kan inspirere andre.


DERFOR DENNE BLOG


Min blog kommer forhåbentlig til at inspirere til at turde bryde normer og gå egne veje at være kritisk til dagens levevis.


Den kommer absolut til at berøre emner, som Kærlighed, Sundhed på mange niveauer, Forandringer, Respekt, Naturen, Kønsroller, Mad, Tro og religion…


I første omgang vil jeg dog have fokus på min rejse, som for alvor og rent praktisk starter i april 2018, hvor jeg stopper på mit arbejde efter 30 år. Cirka samtidig sælger jeg mit hus. Så skaffer jeg mig af med de fleste af mine ting, en del sætter jeg på et skib sydpå og et par småting propper jeg i bagagerummet på min bil – og så kører jeg ellers ned gennem Europa til mit nye liv uden for Lissabon.


Venner, familie og kolleger har bedt om at blive opdateret om min rejse, og jeg tænker at dette er en god måde at gøre det på. Jeg starter i hvert fald, og så ser jeg, hvordan det udvikler sig.


Det er muligt at min filosofiske side munder ud i et “langhåret” indlæg, som ikke nødvendigvis falder alle i smagen eller hænger sammen med øvrige emner, men fælles bør være at de på en eller anden måde har med mit nye liv at gøre.


Jeg er meget interesseret i reaktioner og inputs og meget gerne forslag til, hvad jeg har glemt at fortælle om og ideer til hvad jeg kan gøre anderledes.


Med hensyn til sprog, så gætter jeg på at det bliver på dansk, svensk og engelsk – i den rækkefølge.

198 views0 comments

Recent Posts

See All