• JORGE RODRIGUES KIRCHHOFF

Kan en mailadresse være cool?

Når man køber et domænenavn, så giver det også muligheden for at få en ny mailadresse, indeholdende det samme navn.

Da jeg åbnede min blog valgte jeg navnet ”BRCCLI”, da jeg af andre grunde allerede var i besiddelse af domænet www.brccli.eu

Det føltes naturligt at fikse en mailadresse, som passede til – hvilket blev til jorgen@brccli.eu

Hvorfor? Fordi det er coolt!

Cool?

Nu har vi fået en shop, som hedder BBB Lingerie e Bikinis og som har en hjemmeside, som hedder BBB.PT.

I forbindelse med planerne om, at lave den om til en webshop, registrerede vi mailadressen shop@bbb.pt.

Hvorfor? Fordi det er coolt?


Det er selvfølgelig ikke fordi det er coolt i dette tilfælde – det forventes næsten, at der findes en tilhørende mailadresse, hvis man har en seriøs business – og mailadressen får på den anden side din business til at virke mere troværdig – så i faldet BBB, er det rent professionelt.

Men mon ikke det ofte handler om identitet, om at vise at man har opnået noget, at man har skabt noget selv, at man har succes? Som at nogen går efter et hus med det rigtige postnummer, og inderst inde ELSKER at se og skrive sin adresse. Eller når man kører en lille tur efter en liter mælk, inklusiv omvej, med sin bil uden tag – også selv om det kun er 15 grader ude, bare for at vise sin bil frem.

This one we will use every day :-) Pure Business!

I mellemtiden har jeg registreret et nyt domænenavn, som er pppp.pt (ppp.pt var optaget og ppppp.pt er definitivt for langt), og der er selvfølgelig en tanke bag.

Da jeg skulle lave Business Cards til Erika, så bestilte jeg også til Roze, som arbejder i butikken (så hun kunne føle sig vigtig), og til Gean (så han kunne føle sig cool), som skulle hjælpe os, og til mig selv, som skal ud og skabe kontakter.

På mit kort skulle jeg bruge en mailadresse.

Skulle jeg bruge jorgen@brccli.eu? Nej, det gav ligesom overhovedet ingen mening.

Så kunne jeg jo bare bruge jorgenkirchhoff@gmail.com eller jorgenkirchhoff@outlook.com?

Men af én eller anden grund valgte jeg j@pppp.pt!

Coolt?


Nej, faktisk nærmere dumt!

Min brccli-e-mail forwarder automatisk til min outlook, og det gør min gmail også, og tanken var at jeg skulle gøre det samme med min pppp-mail, så jeg fortsat kunne få alt samme sted.

Tanken var også, at Gean skulle fikse det. Han fik faktisk titlen ”Systems Administrator” på sit Business Card, men selv med den fine titel er det hverken lykkedes for ham eller for mig at få det til at fungere.

-og heller ikke for shop@bbb.pt, hvilket er mere alvorligt!


Så er vi smarte?

Er vi coole?

Ja, nogen gange.

-men ikke denne gang 😊

The only one with a title... - Definitely Cool!

Jørgen, Torres Vedras, 23. maj 2019

33 views0 comments

Recent Posts

See All